Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Colofon

Initiatiefnemers:
Apeldoorn Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Apeldoorn Business Plaza alle Apeldoornse ondernemers een platform om zich te profileren.

Doel Apeldoorn Business Plaza:
Het doel van Apeldoorn Business Plaza is om Apeldoornse ondernemers GRATIS een platform te bieden om zich te profileren. Op Apeldoorn Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Apeldoorn  vindbaar. Op Apeldoorn Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor Apeldoornse ondernemers. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken. 

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Apeldoorn Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klik dan hier. Wilt u graag eerst contact met Arco van Veen, klik dan hier

Techniek:
Het design en de implementatie van deze website is in het voorjaar van 2013 verzorgd door Webgiants te Capelle aan den IJssel.

Compatibiliteit:
De website is ontworpen om bekeken te worden met Internet Explorer versie 9 en hoger en op Firefox versie 3 en hoger. Het is mogelijk om de website met andere browsers te bekijken maar niet in alle browsers wordt de lay-out optimaal weergegeven of is niet alle functionaliteit beschikbaar.

Members en partners van Apeldoorn Business Plaza

  • Saxion Hegescholen
  • Bedrijvenkring Apeldoorn
  • MKB Sociaal - Bedrijfskundig advies
Profiteer van de voordelen als member van Apeldoorn Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Apeldoorn